Pratite nas na twitter
facebook

Dalmacija, Hrvatska
Current weather in LDSP
OMIŠ
Pretraga smještaja

Holiday Village Sagitta *** - Objekt broj 25 - Lokva RogoznicaInformacije o objektu

Udaljenost do plaže: 20
Udaljenost do centra: 7000
Udaljenost do mora: 20

Opis:

Holiday Village Sagitta s ukupno 450 postelja raspoređenih na 40 hektara površine, pretežno prekrivene borovom šumom, nalazi se na predivnoj šljunkovitoj plaži uz more, te zaista predstavlja idealnu oazu mira i odmora. Kad se tomu doda tradicionalna gostoljubivost i profesionalnost hotelskog osoblja, koje vas s veseljem očekuje, onda će zasigurno Holiday Village Sagitta postati hotel vašeg povjerenja.

HV Sagitta ima 84 soba i 3 AP 1/2 + 2. Sve sobe su klimatizirane i imaju TWC, TV SAT, hladnjak, sušilo za kosu, telefon i balkon s pogledom na more.

APARTMANI 1/2+2 SAGITTA: 40 apartmana koji su klimatizirani imaju sobe s dva ležaja, odvojen prostor kuhinje i blagovaonice, dnevni boravak s dva pomoćna ležaja na razvlačenje, WC s kadom, TV SAT, telefon i dva balkona.

BUNGALOVI 1/2+2 SAGITTA: Svih 20 bungalova svi imaju jednu prostoriju s krevetom za dvije osobe u sklopu koje je kuhinja s blagovaonicom, odvojena soba s dva ležaja za jednu osobu, TWC i terasu sa stolom i sjedalicama.

BUNGALOVI 1/2+1 SAGITTA:18 bungalova koji imaju predsoblje s WC-om i kadom, zajednički prostor gdje se nalazi francuski ležaj za dvije osobe s pomoćnim krevetom na razvlačenje i mini-kuhinjom. Svi bungalovi imaju terasu sa stolom i sjedalicama.

Lokva Rogoznica


Lokva Rogoznica je dio Omiške rivijere, udaljena 7km od Omiša, 25 km od Makarske i 30km od Splita. Napisano je da su se sedam plemickih porodica sa svojim slugama doselili oko 1230. godine jer od 1235. dodine postoji statut opcine Rogoznice. U knjigama piše da su kao nagradu zemlju dobili od Ugarskog kralja Bele IV. Žitelji Lokve su se u starim vremenima bavili stocarstvom, ribarstvom, poljoprivredom, a posebno vinogradarstvom, gdje formirajuci Hrvatsku vinarsku zadrugu, diljem svijeta prodaju svoje rogoznicko vino.
Duž cijele obale se protežu predivne pješcane plaže. Na usluzi Vam stoji hotel Ruskamen, apartmani, kampovi, konobe, caffee barovi, trgovine i turisticki info centar i ostali sadržaji koji ce Vam osigurati ugodan i miran obiteljski odmor kod izuzetno ljubaznih domacina.
 


povratak