Pratite nas na twitter
facebook

Dalmacija, Hrvatska
Current weather in LDSP
OMIŠ
19 °C
Pretraga smještaja

TN Velaris *** - Objekt broj 28 - SupetarInformacije o objektu

Udaljenost do plaže: 50
Udaljenost do centra: 1000
Udaljenost do restorana: 50
Udaljenost do mora: 50

Opis:

Paviljoni Vlačica i Vrilo*** Sobe u paviljonima su potpuno renovirane 2006 godine, moderno su i ugodno namještene i od plaže se nalaze na samo 50 m udaljenosti. U ljetnim večerima, uz otvoreni prozor možete uživati u umirujućem šapatu mora i opijajućem mirisu borova. Vlačica i Vrilo imaju 60 soba na morskoj strani i 15 soba sa pogledom na park naselja. Svaka od soba na morskoj strani ima balkon, klimu, mini frižider, SAT TV, telefon i fen. U nekima od ovih soba postoji mogućnost smještanja djeteta ili treće osobe na pomoćnom krevetu. Sobe na park strani nemaju balkon već francuski prozor. Manje su, u njima se nalazi francuski ležaj i nemaju mogućnost rezerviranja trećeg ležaja. Ove pomalo romantične sobe imaju mini frižider, SAT TV, telefon, sušilo za kosu i klimatizirane su.

Supetar


Supetar je smješten u uvali Sv. Petra na otoku Braču, po kojoj je i dobio ime. Očarava svojom pitomom jednostavnošću. Grad obogaćen stjenovitim i šljunčanim plažama, a okružen bujnom borovom šumom nudi bogatstvo kulturno-povijesnih znamenitosti, te raznovrsne ugostiteljske i zabavne programe (besplatni koncerti, kazališne predstave, folklorne večeri i brojna druga događanja) koja se organiziraju u sklopu Supetarskog kulturnog ljeta učinit će Vaš boravak ovdje još interesantnijim. Gostima su ponuðene i mogućnosti sudjelovanja u sportsko-rekreacijske programe, a zabavni život u gradu je zanimljiv, pogotovo u ljetnim mjesecima.

Odlično povezan direktnom trajektnom linijom sa Splitom ( ljeti, preko 14 polazaka dnevno), Supetar je idealno odredište za sve one koji žele uživati u bogatoj spomeničkoj baštini i prirodnim ljepotama na kopnu Srednje Dalmacije (Dioklecijanova palača, Trogir, Salona, Klis, kanjon Cetine, Slapovi Krke,...), opuštajući se istovremeno u čarima jednog malog otočkog gradića. Ne zaboravimo spomenuti i brojne mogućnosti šetnji i izleta po samom otoku: Pustinja Blaca, Vidova Gora, Zlatni Rat, Muzej otoka Brača u Škripu, kamenoklesarska škola u Pučišćima... Svako je bračko mjesto na svoj način lijepo i zanimljivo!


povratak